Zorgen over de bedrading?

zelf verbouwen, maar even de draad kwijt?

Wij staan klaar met deskundige begeleiding voor elektrische zelfbouwpakketten, waardoor u met vertrouwen uw eigen projecten kunt realiseren. Ongeacht waar u het materiaal heeft aangeschaft, bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft.

10+

jaar op de markt

Over ons

Betaalbare elektrische hulp

Wij zijn van mening dat hoogwaardige elektrische hulp niet voor een exorbitant hoge prijs mogen gelden. Onze toewijding aan betaalbaarheid betekent dat u toegang heeft tot hoogwaardige elektrische diensten zonder veel geld uit te geven.

Onze Diensten

Elektriciteitsnoodgevallen kunnen op elk moment, dag en nacht, toeslaan. Daarom bieden we 24/7 elektrische nooddiensten zodat u nooit in het donker hoeft te staan.

Probleemoplossing en
diagnostiek

Hierbij zorgen we snel en nauwkeurig voor veilige oplossingen in elektrische problemen.

Reparaties en nieuwe
bedrading

Wij repareren en installeren bedradingssystemen met efficiëntie en aandacht voor hoge veiligheidsnormen.

Installatie van
verlichting

Wij leveren en plaatsen verlichting met expertise, waardoor uw ruimte optimaal verlicht wordt met kwaliteitsoplossingen.

Nooddiensten

24/7 beschikbaar bij elektrische noodsituaties: wij staan paraat voor snelle respons en oplossingen om uw elektrische problemen direct te verhelpen.

Upgrades van elektrische zekeringkasten

Wij voeren professionele upgrades uit van elektrische zekeringkasten, waardoor uw systeem betrouwbaar en up-to-date blijft .

Inspecties van elektrische systemen

Wij voeren grondige inspecties van elektrische systemen uit, zorgen voor veiligheid en optimale prestaties.

Waarom wij

We zijn trots dat we een

Elektrische repatatiedienst hebben

Hoogwaardig
vakmanschap

Wij bieden hoogwaardig vakmanschap voor duurzame en betrouwbare oplossingen in elektrische dienstverlening.

Betrouwbaarheid en
tijdigheid

Wij waarborgen betrouwbaarheid en tijdigheid in al onze diensten, voor een vlekkeloze uitvoering van uw elektrische projecten.

Eerlijke
offertes

Wij verstrekken eerlijke offertes, transparant en nauwkeurig, om vol vertrouwen uw elektrische behoeften tegemoet te komen.

Klantenservice

We staan garant voor vriendelijkheid en efficiëntie, waardoor uw elektrische vragen en behoeften snel en professioneel worden aangepakt.

De draad kwijt?

Je kan ons steeds contacteren voor je zelfbouw vragen

Loop je vast met bekabeling of aarzel je om zelf de zekeringkast aan te sluiten? Elektro Pieters staat klaar om je te helpen. Plan een afspraak en wij zorgen voor de oplossing. Ook voor technische ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres.

12k+
Satisfied Clients

Ontdek Onze Complete Pakketten voor Zorgeloze Installaties

Ontdek Zelfbouw Pieters, onze zusterfirma die hoogwaardige elektrische zelfbouwpakketten aanbiedt. Vereenvoudig uw projecten en creëer zelfverzekerd een veilige en efficiënte elektrische installatie met onze uitgebreide pakketten.